13-06-2018 Έργα μαθητών του ΣΤ2 στα πλαίσια υλοποίησης etwinning προγράμματος.

Οι μαθητές του ΣΤ2 τμήματος του σχολείου μας, κατα τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2017-2018 και στο μάθημα των ΤΠΕ, υλοποίησαν etwinning πρόγραμμα, όπου χρησιμοποίησαν ως γλώσσα επικοινωνίας με τους μαθητές των χωρών εταίρων την γλώσσα προγραμματισμού στο περιβάλλον του scratch. Στο τρίτο στάδιο του προγράμματος  δημιούργησαν τρία παιχνίδια για να εκτελεστούν από τα παιδιά των άλλων χωρών και έπαιξαν τα δικά τους παιχνίδια, όλα δημιουργήματα στο προγραμματιστικό περιβάλλον του scratch.

Πατήστε την σημαία για να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Οι άνθρωποι αξίζουν περισσότερο από τα λεφτά! Χρησιμοποιώντας το δεξί και αριστερό βέλος του πληκτρολογίου, μετακινήστε το αυτοκίνητο ώστε να πιάσει τους ανθρώπους και όχι τα λεφτά. Κάθε φορά που πιάνει έναν ένθρωπο κερδίζετε έναν πόντο. Καθε φορά που πιάνει ένα κέρμα, χάνετε έναν πόντο. Αν καταφέρετε να κερδίσετε 5 πόντους μέσα σε 10 δευτερόλεπτα είστε νικητές.

Παήστε την πράσινη σημαία για να ξεκινήσετε. Μετακινήστε τον τερματοφύλακα δεξιά και αριστερά χρησιμοποιώντας το δεξί και αριστερό βέλος του πληκτρολογίου. Εάν σώσετε 25 σουτ, πηγαίνετε στο επόμενο επίπεδο όπου η μπάλα έχει μεγαλύτερη ταχύτητα . Πρέπει να κάνετε και εκέι το ίδιο μέχρι να φτάσετε στην τελική πίστα. Εάν χάσετε ένα σουτ, χάνετε έναν πόντο.

 

 

Πατήστε την πράσινη σημαία για να ξεκινήστε . Με το δεξί και αριστερό βέλος κατευθύνετε κάθε αντικέιμενο στο σωστό καλάθι. Εαν βάλετε ένα αντικείμενο στο σωστό καλάθι κερδίζετε έναν πόντο, αλλιώς χάνετε έναν πόντο. Καλή διασκέδαση!

 

 

Δημοσιεύθηκε στην Σχολικό Έτος 2017-2018, ΤΠΕ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.